Агенцията по труда в Бургас посредничи за работа в Испания и Германия

Агенцията по труда в Бургас посредничи за работа в Испания и Германия - E-Burgas.com

 

Агенцията по труда в Бургас за поредна година посредничи в набирането на кандидати за работа в Испания и Германия. 

Работата в Испания е по сътрудничество с EURES и е в сферата на селското стопанство за бране на ягоди. Търсят се жени на възраст между 18 и 55 години, които ще бъдат заети по 39 часа седмично, съгласно колективния трудов договор на провинция Уелва. 

Настаняването се осигурява от работодателя и не се заплаща от работниците, но те трябва да поемат разходите за пътуването си до Испания. За тези, които продължат заетостта си до края на кампанията, работодателят заплаща транспортните разходи за връщане в България. Тази година на кандидатите ще бъдат предоставени снимки от условията на работа и труд, за да няма разочаровани от разминаването между очакванията и реалността.

Кандидатите за Германия трябва да студенти от български висши учебни зведения за лятна ваканционна заетост. Те трябва да са на възраст между 18 и 35 години, да са редовни студенти и да не са последен курс за семестриално обучение. Задължително е да имат много добри познания по немски език, който да са изучавали най-малко три години и да са готови за миниум 2 месеца работа в Германия. Срокът за кандидатстване е до 15 февруари. 

Коментари

Още от последните новини