„За туризма от А до Я“ през март във „Флората“

„За туризма от А до Я“ през март във „Флората“ - E-Burgas.com

thumb_ab26e10e9d72bd4fe0d964e3a61f9e97

На 11 и 12 март в Експо център "Флора" ще се проведе изложение "За туризма от А до Я", в което ще вземат участие на над 300 обекта от региона и страната в сферата на хотелиерството, ресторантьорството и ваканционните забавления.

Форматът на изложението ще бъде допринесе за осъществяване на директен контакт на мениджъри на хотели, ресторанти, развлекателни заведения, дистрибутори и търговци на едро с производители и вносители на стоки от цялата страна и фирми, предлагащи услуги за туризма, свободното време и почивката.

Периодът на провеждане на проявата е съобразен с подготовката на всички крайморски обекти за новия туристически сезон, като по този начин се цели предлагането на качествен туристически продукт и неговото максимално бързо достигане до директните потребители - туристите и почиващите от страната и чужбина.

На изложението ще се представят производители и вносители на аудио-визуална техника, осветление, автомобили, мебели, интериорен и екстериорен дизайн, градинарски системи, плувни басейни, строителни материали, тъкани и платове, обзавеждане на бани; кухненско и ресторантско оборудване, хотели и барове, храни и напитки, туристически агенции, организатори на събития, украса, фойерверки и сувенири.

Повече информация и условия за участие можете да намерите на Фейсбук страницата на "За туризма от А до Я". Запитвания се приемат на ел.поща: [email protected].

Коментари