„Какао бийч“ за зверското меле: Две групи се сбиха, охранителите се опитаха да ги спрат

„Какао бийч“ за зверското меле: Две групи се сбиха, охранителите се опитаха да ги спрат - E-Burgas.com

Зверското меле в бар "Бедрум" се е получило след скандал между две групи посетители. Тази версия разпространиха днес от прессофиса на "Какао бийч".

Според твърденията им в нощта на събота срещу неделя, група лица /б.а. хората на Каратиста/ са влезнали в спор с друг клиент на заведението /б.а вероятно става въпрос за сливенската група, за която се появиха твърдения вчера/. Спорът стигнал до сбиване, в което се намесели и охранителите на нощното заведение, уточняват от "Какао бийч".

"Групата от шест-седем мъже проявяват агресивност и нападат и охранителите. В заведението от към плажа, а не през централния вход влиза мъж, който произвежда няколко изстрели във въздуха. Охранителите на "Бедрум" са направили всичко възможно, за да прекратят конфликта и да запазят сигурността на посетителите, действайки адекватно и професионално. Наложила е се е намеса и на отговорници на реда на съседни заведения", се допълва в становището по случая "Какао бийч". Те се извиняват на всички клиенти, станали свидетели на мутренските изпълнение на Каратиста и компания.

"За съжаление никой не е застрахован от подобен неприятен инцидент, провокиран от хора,  които отказват да спазват Закона и правилата в увесилителните заведения. Служителите на охранителната фирма нямат вина за сбиването, държали са се професионално и са действали по правилник за да запазят сигурността на клиентите в заведението", завършват от "Какао бийч".

Коментари