8 години затвор за 22-годишен извратеняк блудствал с малолетни момчета

8 години затвор за 22-годишен извратеняк блудствал с малолетни момчета - E-Burgas.com

Бургаският съд наложи наказание от 8 години „лишаване от свобода” на 22-годишния Васил Чолаков, който блудствал с малолетни момчета в ж.к. „Меден рудник”.

Той е признат за виновен за това, че миналото лято неколкократно е извършил действия с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на момче, което не е навършило 14-годишна възраст, чрез употреба и заплашване с побой и удряйки го с юмруци, съобщават от Бургаската прокуратура.

Васил е признат за виновен и за това, че на 8 юли миналата година, около 16.00 ч. в „Меден рудник“, зад трафопост, в близост до детска градина „Делфин“, при условията на реална съвкупност с горепосочените деяния, извършил действия с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на не навършило 14-годишна възраст момче, като употребил сила и заплашване – натискал му главата, удрял го с юмруци и го заплашил, че ще го наръга с нож.

Същата вечер до бл. 601 в комплекса ограбил и трето момче като употребил за това сила и заплашване – хванал го за ръката, издърпал го на неосветено място и го заплашил с нож. Наложеното наказание е общо за изброените по-горе престъпления и предстои да бъде изтърпяно при първоначален „строг“ режим.

Присъдата на Окръжен съд-Бургас е окончателна и не подлежи на обжалване.

Коментари

Още от последните новини