40 деца пътуват на земята във влака София-Бургас, вагонът им го няма

40 деца пътуват на земята във влака София-Бургас, вагонът им го няма - E-Burgas.com
  Деца пътуват на пода във влак   Деца, танцьори от Годеч, се возят на пода във влака Бургас-София, който тръгва в 14,15 ч от морския град. Цялата група от 42 души са с билети със запазени места във вагон №4, за когото на гарата се оказало, че липсва в композицията.Децата, заедно с ръководителите си, се прибирали от фестивал в Ахелой, където децата са участвали в международен фестивал за народни и хип-хоп танци и дори грабнали първите места в състезанието, разказва ръководителят им Велин Иванов, цитиран от BNews.

Всички те имат предварително закупени билети със запазени места за влак №3624, вагон №4, тръгващ в 14,15 от гара Бургас. Каква била изненадата им, когато на перона установили, че от цялата композиция липсва именно техният вагон. Никой не могъл да даде смислено обяснение за случилото се, а кондукторката дори се скарала на Иванов, че това не е нейна работа да знае защо вагона го няма.

"Как мога да гарантирам дали всички деца са налице, какво ще обсясна на родителите им, ако недай боже нещо се случи?", пита разтревожен ръководителят на децата.

Иванов е подал жалба в БДЖ за случая и очаква да има посочени виновни лица, както и да получи разумно обяснение за станалото./БЛИЦ
Коментари

Още от последните новини