4-годишна украинка стана Мини мис „Снежна кралица”-Бургас 2017

4-годишна украинка стана Мини мис „Снежна кралица”-Бургас 2017 - E-Burgas.com

Красивата Даша Шелаева от Украйна стана новата Минимис „Снежна кралица” в едноименния конкурс за красота. Тя посещава Школата за модели „Grand Models" с ръководител Атанасия Петрова, която бе и организатор на събитието. Четиригодишната Даша впечатли журито със стих за България, както и с нежното си, но уверено сценично присъствие. Школата за модели „Grand Model" е целогодишна, с дефилета в страната на малчуганите и с покана за участия в чужбина. Тя е разделена на две възрастови групи от 4 до 11г. и от 12 до 21г. 

Всяко дете представи в първи кръг спортно-елегантна колекция на различни марки, втори кръг премина с дефиле на официалните рокли на Carnival Kids, а третият бе посветен на артистичното представяне на кандидатите и въпросите на журито.

В програмата пя талантливата Антония Маркова.

Деца от 4 до 11г. бяха претенденти за титлата „Минимис Снежна кралица”, като най-малката участничка беше само на 7 месеца.

Наградите - корони, грамоти и ленти са дарение от госпожа Атанасия Петрова. На всички участници бяха осигурени авторски детски книжки - от майката на Мисис Бургас 2017 Надя Недялкова - бургаската поетеса Райна Недялкова-Качулкова, която от години живее в САЩ. 

Надя Недялкова, която тази година завоюва и титлата Мисис България Трансконтинентал, председателстваше журито. Тя блестеше с рокля на дизайнерката Калина Калчева - CaSher.  Заедно с нея в избора участваха Александрина Цветкова - Мис Созопол, и Екатерина Кишишева, която подари вечеря на всички участници в ресторанта си - там продължи тържественото събитие. 

Галерия
Коментари

Още от последните новини