30 годишен юбилей отбелязаха тържествено в ЦДГ “Чайка“ /снимки/

30 годишен юбилей отбелязаха тържествено в ЦДГ “Чайка“ /снимки/ - E-Burgas.com

30 годишният юбилей на ЦДГ “Чайка“ в най-големия бургаски комплекс - "Меден рудник", беше отбелязан тържествено с празничен концерт. На събитието присъстваха много гости, сред които родители, жители на комплакса и вече порастнали възпитаници на детското заведение. За тях децата и техните учителки бяха подготвили безброй артистични изпълнения, песни и танцови изяви. Малчуганите бяха облечени с красиви сценични костюми.

През миналата година в ЦДГ “Чайка“ беше открит нов модерен корпус и в момента детското заведение е едно от най-големите на територията на Община Бургас.

Сградният комплекс е с високо ниво на енергийна ефективност и модерна климатизационна система. Помещенията за отделните групи са решени в различни цветове и оборудвани с висококачествена мебелировка.

В  дворното пространство са изградени няколко детски площадки, предназначени за различни възрасти, включващи комбинирани съоръжения за игра. Монтирани са люлки и обезопасени конструкции за катерене, които осигуряват условия за забавни занимания и за провеждане на разнообразни възпитателни и образователни уроци на открито.

 

Галерия
Коментари

Още от последните новини