25-годишен юбилей чества клубът по художествена гимнастика „Черноморец“

25-годишен юбилей чества клубът по художествена гимнастика „Черноморец“ - E-Burgas.com

135508353591531ngt

Клуб по художествена гимнастика „Черноморец“ чества 25-годишен юбилей.  Учреден е на 15 ноември 1990 година. Председател на клуба е Ани Бошева, която пое щафетата от дългогодишния шеф Васил Стоянов.  Сега той е почетен председател.

На 2 декември/сряда/ от 11:00 часа в кафето на спортна зала „Младост“  ще се проведе пресконференция. Поканени са президентът на родната федерация по художествена гимнастика Илиана Раева и нейната заместничка Мария Петрова.

Ръководството на КХГ „Черноморец“ ще отчете големите успехи на клуба в този 25-годишен период.

В момента в треньорския екип са  Соня Боева, Рада Вражева, Мария Калангерова, Дафина Стоянова, Гергана Ракаджиева и Надежда Жечева. Хореографки са Юлия Кожухарова и Слава Бакалова.

На 5 декември/събота/ клуб по художествена гимнастика „Черноморец“ организира детски Никулденски турнир, който е част от мероприятията за отбелязване на „Бургас – Европейски град на спорта 2015“.  Мястото е зала „Младост“, а началото в 9:30 часа.

Откриването на турнира е в 13:00 часа. До 18:00 часа е надпреварата при ансамблите. Церемонията по закриването и награждаването е предвидена за 18:30 часа.

Коментари

Още от последните новини