21-годишната Антония Чикова: Чувствах се гадно и самотно, никога не съм имала такава депресия

21-годишната Антония Чикова: Чувствах се гадно и самотно, никога не съм имала такава депресия - E-Burgas.com

21-годишната Антония Чикова, която преди седмица опита да се самоубие, скачайки под влак на бургаската гара Владимир Павлов, сподели в по „Нова тв”, че се е чувствала лошо, гадно и самотно и това я е подбудило до тежкото решение. Тя заяви още, че в момента се чувства много добре и пълноценна в болничната си стая, макар че е с ампутирани крака.

Във фаталния понеделник тя тръгнала за Бургас, на квартира, защото мислела че тук ще бъде много по-добре, пък и имала прекарани две години в големия град.  

„Имах предложение от Веси (нейна позната) да отида на квартира, за да ни е по-лесно и на двете, тя учи. Вечер ми ставаше нещо, имах чувството че съм луда, говорех си глупости сама, не можех да спя сама, не вярвах че може да стигна до тая степен. Никога не съм имала такава депресия”, сподели Антония.

В момента тя се чувства добре, усеща че има хора, които държат на нея и я обичат. Не са малко и тези, които искат да и помогнат.

Относно момчето, което бе с нея в момента, когато тя се хвърли под локомотива, обясни че са се запознали в същия ден. Срещнала го случайно и го попитала къде отива. На отговора да се поразходя, тя му казала, че отива с него. Малко след това се метнала под машината.

Коментари

Още от последните новини