2018-а идва с големи намаления в аптеки „Фаркол“

2018-а идва с големи намаления в аптеки „Фаркол“  - E-Burgas.com

Големи намаления чакат пациентите на аптеки „Фаркол“ в първия месец на новата 2018 година. От бургаската аптечна верига обещават и през тази година да продължат наложилата се вече традиция да обявяват в промоция актуални за сезона медикаменти.

За януари в рубриката ТРИ НА ТОП ЦЕНИ са таблетки „Грипекс макс“, „Ибупром синус“ и апарат за автоматично измерване на кръвното налягане Веровал на „Хартман“. 

Сред „СУПЕР ОФЕРТИТЕ“ за месеца има още едно предложение за тези, които следят стойностите на кръвното си налягане. То е механичен апарат „Бесер“ на изключително  изгодна цена.

Сега е точния момент да попълните домашната аптечка с необходимите лекарствени продукти срещу грипните вируси. Според епидемиолозите пикът на вълната ще ни удари в края на януари. До 31-ви в аптеки „Фаркол“ с намаление може да намерите таблетки „Цитровит витамин С“, „Парацетамол Екофарм“, таблетки за смучене „Анзибел“ - различни видове, билков сироп за кашлица „Ентитус“, спрей за нос „Муконазал плюс“, различни видове пастили за гърло „Прополки“ и др.  Сред топ продуктите са също капсули „Допелхерц Магнезий“ при мускулни схващания и умора, „Пролактон форте“ за баланс на чревната флора. Не забравяйте, че при прием на антибиотици се препоръчват пробиотици, които да регулират и подобрят вътрешния микробен баланс.

В рубриката „НА ФОКУС“ този месец е поставен „Допелхерц Актив Спокоен ден“ - за еждневие без стрес и напрежение. Специалната му цена е по случай един от най-тачените празници през януари - Денят на родилната помощ, известен като Бабинден, който отбелязваме на 21 януари.

Промоционалните цени на всички продукти може да видите на www.farkol.bg или на място в аптеките на „Фаркол“ в Бургас. Ето къде може да ги откриете:

Аптека „Бургас“ - бул. Христо Ботев №1 /до светофара/

Аптека „Трапезица“ -  ж.к. Братя Миладинови , ул. Шар планина №23

/срещу магазин „Болеро“/

Аптека „Здраве“ - ул. Св. св. Кирил и Методий №3

Аптека „ДКЦ 1“ - бул. Стефан Стамболов №73 /в МБАЛ-Бургас/ 

Аптека “Фаркол Демокрация“ - ж.к. Братя Миладинови, бул. Демокрация, бл. 117, вх. 11 /блок Народен юмрук/

Аптека „Славейков“ - ж.к. Славейков , бл. 146, вх.А /срещу поликлиниката, под магазина за риба/

Специалните цени са валидни и за аптеките на „Фаркол“ в М. Търново и Българово. За всички новости в аптечната верига може да научавате и от фейсбук-страницата https://www.facebook.com/aptekifarkol/

 

 

Коментари

Още от последните новини