150 млади колоездачи се впускат за "Купа Бургас" през уикенда

Над 150 млади колоездачи от 18 клуба от цялата страна във всички възрастови групи от момчета до юноши старша възраст ще спорят за отличията на "Купа Бургас" през уикенда.

Организатор е КК"Черноморец", с подкрепата на община Бургас.

На 20 април/събота/ ще се проведе индивидуалното по часовник. Стартът е в 14:00 часа пред магазин Home max, к/с "Изгрев в посока МОЛ Странд, прави се една цяла обиколка на Мола. След това се преминава през кръговото движение на Мола и магазин Home max и се финишира пред магазин ЗОРА. Състезанието ще приключи около 17:30 часа.

През втория ден на 21 април/неделя/ е общият старт. Началото е в 10:00 часа от Летния театър в посока Пантеона, продължава към Експозиционен център Флора Бургас, завой надясно към бистро Тропикана към бункера. След това колоездачите поемат по втората крайбрежна алея, минават зад Летния театър по Дяволското изкачване, следва завой по втората алея вдясно и се излиза в началото на фонтаните, където е финалът.

Юношите младша възраст ще направят 21 обиколки и ще изминат 32 километра, а за старшата възраст са съответно 30 обиколки и 45 километра.

Атрактивното състезание по колоездене "Купа Бургас" ще завърши около 13:30 часа, когато ще е церемонията по награждаването.

Сподели новината:

Коментари