1000 подаръка и 100 литра безплатна бира на "Бургас Мези" (Снимки)

1000 подаръка и 100 литра безплатна бира на

Незабравимо четири дневно изживяване за малки и големи очаква бургазлии и гостите на града в рамките на  фестивала на балканската скара “Бургас Мези”, който ще се проведе от 9 –ти до 12- ти юни на открития паркинг на Бургас Плаза Мол. Спорт, музика и вкусна храна, ежедневно безплатно забавление и най-добрите майстори на грила от Сърбия, Турция, Македония и Гърция обещават балканско кулинарно пътешествие.

Над 200 участници ще се включат в целодневната музикална програма, детска спортна академия, петчасови концерти, детски работилници, танцови уъркшопи,  семейна щафета, минифутбол, стрийтбол и волейбол за деца, лунапарк и за първи път в България - бабъл футбол и пейнтбол с лъкове, както и турнири по табла и белот. Организаторите обещават мащабни тематични балкански концерти с имена като: Гъмзата, Нели Петкова, Люси и Андреас, гостите от Сърбия – музикалната легенда Бобан Здравкович и Трубачи “Цариброд”, също и “Отборът на сърцето”, в състав: Лео, Играта, Спенс, Кристо.

Приятелските мачове с участието на  “Отбора на сърцето” ще се състоят на 12-ти (неделя) от 14ч, а ежедневните безплатни концерти ще стартират всеки ден в 17ч. под надслов – „Най-доброто от Бургас“.

За най-верните запалянковци ще има и огромен кино екран, който ще излъчва Европейското първенство по футбол на живо всяка вечер.

“Подготвили сме над 1000 награди, кулинарни състезания, спортни състезания за деца, фамилна щафета, надпивания и надяждания, от 10ч. до 22ч. безплатно забавление всички възрасти ”, споделя водещия на фестивала Енчев.

Организатори на  фестивала са Фондация „Румънеца и Енчев“  , музикална компания “Селект Мюзик Медиа” в партньорство с община Бургас.

Галерия
Коментари

Още от последните новини