Мисис Бургас

Официална платформа за онлайн гласуване

Кристина Стаматова - 38 години, зодия Везни.

4689 гласа

Тя вече е била част от бургаския моден подиум преди повече от 20 години. В конкурса Мисис Бургас 2017 г. е записана от своята дъщеря, в желанието да припомни на майка си това. За тази цел, 15- годишната тийнеджърка написва трогателно писмо до организаторите на конкурса. Кристина казва „Да“ на това предизвикателство, за да покаже на децата си, че няма невъзможни неща. Чаровната дама работи като банков служител в Бургас. Обича професията си. Обича още хубавото вино, хубавото кино, хубавото време и хората с чувство за хумор. Чувства се обичана и щастлива от своето семейство и приятели.
ГЛАСУВАЙ

Ваня Димитрова - 36 години, зодия Скорпион.

4639 гласа

Образованието и е електронен инжинер и за в бъдеще желае да се развива в сферата на електрониката и новите технологии. В момента отглежда своето 8-месечно момиченце и е безумно щастлива от емоциите, които изпитва по време на своето майченство. Участва в конкурса Мисис Бургас 2017 г., за да помогне на едно бургаско семейство с репродуктивни проблеми да се сдобие с рожба. Изпитва гордост с българските номинации в холивудските оскари.
ГЛАСУВАЙ

Донка Стоянова - 53 години, зодия Стрелец.

665 гласа

Споделя за себе си, че е щастлива със своето семейство. Определя живота си като забавен. Иска да участва в конкурса Мисис Бургас, защото й харесва идеята да изживее една различна и пълна с красота емоция. На въпроса: „Има ли нещо интересно, което бихте искали околните да знаят за Вас“, тя отговаря така:
Не зная дали ще е интересно, но това , което искам да кажа за себе си е, че след три онкооперации разбрах, че в къщи е най-уютно когато на мебелите мога да напиша „Обичам те“ но аз съм жива, забавлявам се и това прави всички щастливи около мен.
ГЛАСУВАЙ

Надя Недялкова - 32 години, зодия Рак, с юридическо образование.

2333 гласа

Тя е уверена, амбициозна, успешна млада дама. Обича да прекарва свободното си време в компанията на нейното голямо, петчленно семейство, което се състои предимно от жени и в което на особена почит е пуделът Лора - шестият член на голямата фамилия. За участие в конкурса Мисис Бургас 2017 г я записва нейната сестра. Надя се впуска в предизвикателството вдъхновена от номинацията, от подкрепата, която получава от близки, приятели и колеги и от възможността, това което върши, да стане достояние на повече хора. Започвайки като служител в най-големия финансово-застрахователен холдинг в света преди 13 години, днес тя е търговски директор, като сега за шести път е удостоена с приза за Най-успешен мениджър на годината. Успоредно с това от 2016 е поканена и предава опита си на професионалисти и от други сфери на бизнеса, като консултант и трейнър за личностно и професионално развитие.
ГЛАСУВАЙ

Мина Гюпчанова - 36 години, зодия Скорпион.

1644 гласа

Омъжена е в Несебър и има две деца- момче на 11 години и момиче на 4 години. Мина споделя, че уюта на дома, здравто семейство и професионалното и развитие са най- важното нещо за нея.На въпроса: „Къде е мястото на съвременната жена?“, тя отговаря така:
Мястото на съвременната жена се определя и от хората около нея, затова съм изключително щастлива, че в очите на съпруга и семейството ми аз заемам първо място като любяща майка, работеща жена и съпруга. Съвремената жена за мен трябва да притежава борбеност, независимост, в съчетание с култура и финес.
ГЛАСУВАЙ

Камелия Борисова - 29 години, зодия Водолей.

209 гласа

Има две прекрасни малки момчета на три и една години. Освен на семейството си, Камелия се е отдала и на професията си. Тя е акушерка в УМБАЛ Бургас и споделя, че всеки път очаква с трепет появата на нов живот. Едно от любимите й занимания е разходка в планината.
ГЛАСУВАЙ

Радка Пашова - 38 години, зодия Стрелец.

174 гласа

Споделя за себе си, че е щастлива съпруга и майка на две деца на 11 години и на 2 години. Работи като технически сътрудник в частна фирма, отдадена на двете си деца, тя се стреми да ги научи на вяра, както и да се стремят да сбъдват мечтите си. Смята, че участието й в конкурса Мисис Бургас 2017 г. ще й донесе много положителни емоции.
ГЛАСУВАЙ

Нина Павлова - 34 години, зодия Скорпион.

394 гласа

Родена е в Свиленград. Любовта на живота й - нейният съпруг я отвежда за постоянно в Несебър. От брака си има две деца - момче на 7 години и момиче на 4 години. В момента е целогодишно ангажирана със семейния бизнес в Морския град. Истински щастлива се чувства, когато пътува. Описва себе си като усмихнат, лъчезарен и с чувство за хумор човек.
ГЛАСУВАЙ

Станислава Андреева - 25 години, зодия Водолей.

6260 гласа

Тя е щастлива майка на 2-годишен син. Станислава обожава спорта и с удоволствие прекарва свободното си време във фитнес залата и в школата по Зумба. Обича красивите неща и не случайно прави професионален завой - от собственик на аптека, тя се преквалифицира в експерт по красота. В момента се занимава с така актуалния микроблейдинг и професионален грим. Споделя, че чрез грима, който твори върху лицата на жените, дарява щастие на всяка една от тях. Изучава Право в Бургаския свободен университет и си е обещала да опита да се реализира и в тази насока. Обича да прави хората щастливи.
ГЛАСУВАЙ

Гергана Йорданова - 27 години, зодия Телец.

572 гласа

Гергана е завършила СУ „Св. Климент Охридски“ и веднага след дипломирането си се завръща в родния Бургас, за да упражнява специалността си- начална училищна педагогика. Преди осем месеца Гергана я спохожда най- голямата житейска радост- раждането на първородната и дъщеря Радиана. В момента, младата учителка, се е отдала изцяло на грижите за бебето. Гергана смята, че най- важното нещо в живота е да обичаш и да бъдеш обичан. Смята себе си за безкрайно щастлив човек, защото работата и домът и са изпълнени с много любов и детски усмивки. Участва в конкурса Мисис Бургас 2017 г., защото обича предизвикателствата, новите запознанства и положителните емоции. Смята, че съвременната и борбена жена може да се развива в повече от една сфери.
ГЛАСУВАЙ