Начало » Бургас » Увековечиха авторите на „Бургаски вечери“

Катастрофа край Карнобат отне живот. Жена бере душа в болницата

katastrofa2501123  Катастрофа край Карнобат отне живот. Жена бере душа в болницата katastrofa2501123Тежка катастрофа край Карнобат отне живота на мъж, а жена е с опасност за живота. Трагичният инцидент е станал вчера около 13:45 ч. на пътя с. Венец- Карнобат, като в него са участвали товарен автомобил «Форд Куриер», със сливенска регистрация и товарен автомобил «Мерцедес 1114», с варненска регистрация.

Водачът на Форд-а, 40- годишният К.К. от Сливен, излизайки от четвъртокласен път за с. Церковски не спазва пътен знак «СТОП». Той отнема  предимството на движещия се по главния път с. Венец – Карнобат Мерцедес, управляван от 55 год. Х.Й. от Варна.
От ПТП-то на място загинал водачът на Форд- а – К.К., а е ранена седящата на предната дясна седалка пътничка – Р.А., 38 годишна от Сливен. Тя е настанена за лечение в отделение «Реанимация» на МБАЛ – Бургас, с диагноза «политравматизъм – контузия на главата, гръдна травма, фрактура на левия крак и таза», с опасност за живота.

Loading Facebook Comments ...

Добави коментар

Вашият мейл няма да бъде публикуван.


пет + = десет

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

[%%LINKS%%]