Жоро Манев от СЕК издърпа протестиращи

Златната флейта Кристиян Коев и председателят на Националното представителство на студентските съвети Ангел Георгиев ще се борят за депутатски места от бургаската политическа партия на небезизвестния общински съветник Георги Манев Средна европейска класа /СЕК/. Това стана ясно днес от националните медии, пред които бургазлиите избраха да представят кандидат- депутатската си листа. На брифинг в столицата председателя на партията Георги Манев представи своята политическа платформа и лицата, които имена са наредени в листата за народни представители.

От партията разясниха за е- бургас, че целта, която преследват от СЕК са подкрепа и създаване на условия за развитие на малкия и среден бизнес, а също и задържане на младите хора в България. Затова водачите на листите са предимно млади хора- докторанти, студенти, изявени спортисти.

Кристиян Коев заяви, че влиза с хъс в политиката, за да защитава исканията на гражданите, които преди по- малко от месец протестираха упорито в столицата и останалите градове на страната. Въпреки, че емблематичният „глас на протестите“ се беше заканил да отхвърли всякакви покани от политически партии и структури и да участва в изборите без да бъде ангажиран политически, днес заяви, че влиза в тази битка като лице на бургаската партия. Изборът за политическата си одежда направил след дълги размисли и надежда, че от СЕК не оставали безразлични към проблемите на обикновените хора.

„Получихме многократно предложения от граждански инициативи, които искат да отворим листите си към гражданите, НПО-тата и всички протестиращи. Изпълнителният комитет на пратията взе решение да отвори листите си точно за такива организации“, каза от своя страна председателя на СЕК Георги Манев.

Loading Facebook Comments ...

Добави коментар

Вашият мейл няма да бъде публикуван. Required fields are marked *

*