Начало » България » Жестока катастрофа прекрати рали “Варна”

Полицията в Бургас обяви свободни работни места

odpОбластната дирекция на МВР в Бургас обяви конкурс за свободни работни места. Вакантните длъжности са от категория Г – инспектори, за които не се изисква първоначална професионална подготовка.

Бургаската полиция търси служители за три вакантни места в отдел „Досъдебно производство” – младши разследващ полицай и старши разследващ полицай в Районно управление на ОДМВР.

Освен стандартните изисквания за постъпване на  работа в МВР, от  кандидатите се изисква да не са по-възрастни от 40 години към датата на обявяване на конкурса. Те трябва да притежават минимална образователно-квалификационна степен „магистър” в специалност „Право”.

Документи се подават в 30-дневен срок, считано от деня, следващ публикуването на обявата в сектор “Човешки ресурси” към ОДМВР – Бургас. Всеки работен дан в 15.00 ч. в сградата на ОДМВР – Бургас, разположена на бул. «Христо Ботев» № 46 могат да се получат и подадат пакет от изискуемите документи. Тел. за контакти 856 421, 856 924, 856 416 или 856 354.

Loading Facebook Comments ...

Добави коментар

Вашият мейл няма да бъде публикуван.


+ четири = осем

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>